Skip links

Min digitale hverdag

Det er mange gode grunner til å bruke digitale tjenester til å etablere en digital profil! I løpet av fase 1 i faget digital markedsføring med Arne Krokan, så har jeg lært viktigheten av det å dele tanker og informasjon og verdien av å ha en blogg slik som denne. I dette innlegget vil jeg skrive om flere grunner til å bruke digitale tjenester og om de jeg bruker til både personlig bruk og til jobb.

Min digitale hverdag til personlig bruk

I følge mobilen min, er det registrert at jeg bruker mobilen omtrent 2 timer i løpet av dagen. Mye av den tiden går til digitale tjenester for personlig bruk, der jeg bruker apper som Messenger, Snapchat og Instagram til å kommunisere med venner, familie og bekjente. Ellers så består resten av mobiltiden min av å se på videoer og filmer på Netflix, Amazon Prime og YouTube og å høre på musikk med YouTube Music og Spotify.

Med tanke på det å dele informasjon med venner og medstudenter, så er jeg veldig fornøyd med å bruke Google Docs. Det er som regel Google Docs eller appen Evernote jeg bruker til å dele notater fra forelesninger eller til gruppeoppgaver.

Google Docs til å skrive gruppeeksamen

Min digitale hverdag til jobb sammenheng

Jeg bruker noen digitale tjenester daglig til arbeid og i forbindelse med karriere. Jeg har foreløpig to deltidsjobber og bruker Workplace appen og Slack appen til å kommunisere med kollegaer.

Når det kommer til å kunne dele kunnskap og jobbrelevant informasjon med andre, så er LinkedIn den perfekte plattformen! LinkedIn kan sees på som jobbmarkedets Facebook, der alle kan dele meninger og tanker. Jeg ser umiddelbart fordelen med å bruke digitale tjenester til å bygge en digital profil.

Digitale tjenester kommer nok til å bare bli en enda større del av vår hverdag og blir nok den vanligste måten å bli kjent med arbeidsgivere fremover. En veletablert digital profil gir gode premisser for å utvikle et godt og bredt nettverk og kan fungere som en CV til fremtidens drømmejobb!

Leave a comment